Isabel

Dit lieve meisje had ik al eens eerder gefotografeerd. Alleen zat ze toen nog in de buik van haar mama. En hadden we allemaal nog geen idee wat voor heerlijk, lief meisje verstopt zat. Dus toen mama een berichtje stuurde of ik ook de newbornshoot wou doen, kon ik niet wachten om haar in het echt te ontmoeten! Ze was alweer een paar weken oud, maar dat maakte het juist extra leuk. Want kijk Isabel eens nieuwsgierig in de camera kijken! Zo schattig! En maakt de volle bos met haren het niet extra lief?! Isabel deed het tijdens de fotoshoot zo enorm goed. Twee uur later en met een kaartje vol met foto’s ging ik weer naar huis. En het allerleukste? Ze wilden alle foto’s! Ik begrijp het uiteraard heel goed, want ook ik kon geen keuze maken. De gehele galerij betekent ook een mini-album erbij. Enorm waardevol, want kleine Isabel groeit met de dag. Dan is het extra speciaal als je elk moment weer even terug kan bladeren naar dit moment. En ook Isabel later het album kan inkijken en trots kan zien hoe zij toch echt de allerliefste baby was!

Newnornshoot

April 20, 2022

Delen

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *