Drie vriendinnen

Mijn vaste shootlocatie is in de duinen en bij het strand. Het is mijn lievelingsplek. Maar ik vind ook heerlijk om op pad te gaan en in een ander natuurgebied te fotograferen. Daarom ging ik op onderzoek uit in Zuid-Holland.

Ik kwam uit op Broekpolder. Nog geen half uur van Den Haag vandaan en onder de rook van Rotterdam. Een prachtig natuurgebied met water, riet, bomen en heel veel Schotse Hooglanders.

En hoe gaaf dat ik hier 3 prachtige zwangere vrouwen mocht fotograferen. Drie vriendinnen, alledrie zwanger van een meisje. De zon scheen volop, de Schotse Hooglanders stalen de show op de achtergrond. Het was een fantastische shootavond! En deze bijzondere locatie komt in mijn favorieten!

Zwanger

April 2, 2022

Delen

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *