Patrick & Yael

Toen Yael mij een berichtje stuurde en vertelde dat ze heel graag bij mij een shoot wilde doen, voelde ik mij enorm vereerd. Yael en haar gezinnetje woont namelijk niet om de hoek. Ze komen helemaal uit Limburg en hadden daarom zelfs een weekend Scheveningen geboekt! Zo leuk!

De kindjes hadden er zin in! Een bezoekje aan de zee is voor hen heel speciaal. Er werd dan ook niet stilgezeten, want zo’n bijzondere omgeving vraagt om op ontdekking te gaan. Rennen, vliegen, schelpjes zoeken. Wat een heerlijke avond was het. Met het zand tussen de tenen en in de haren, ging dit lieve gezinnetje weer terug naar het hotel. En als aandenken de mooiste herinneringen van hun familie-uitje. Hoe waardevol!

Familie

April 2, 2022

Delen

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *