Bart & Jacqueline

Jacqueline en haar mannen zijn zelf ook enorm dol op het strand. De keuze voor de locatie was daarom dan ook heel snel gemaakt. Ik ging dit keer niet naar mijn eigen vertrouwde duinen in Scheveningen, maar reed een stuk naar het noorden. Want ook de duinen in Noord-Holland zijn prachtig. En voor Jacqueline en haar gezin net wat beter bereikbaar. Omdat het begin oktober al wat frisser is, hadden ze heerlijke warme vesten en truien aan. Voor een fotoshoot in het najaar enorm fijn en het staat ook nog eens heel mooi voor op de foto’s. Voor een fotoshoot trek je meestal je mooiste kleren aan, maar dit hoeven zeker niet de meest formele kleren te zijn. Kijk maar naar de foto’s en laat je inspireren!

En ondanks dat het wat frisjes was, weerhield het de jongens Juup en Woet niet om de zee in te gaan. Met de grootste lol renden ze de zee in en uit. En in en uit. En eigenlijk wilden ze liever niet dat hier een eind aan kwam. Maar toen het echt tijd was om naar huis te gaan, begonnen de tenen toch wel koud te worden. Eenmaal aangekomen bij de auto waren ze bijna blauw! Kachel op hoog in de auto en weer lekker opwarmen. Wat een heerlijke familieshoot was ook dit weer!

Familie

November 22, 2021

Delen

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *