Zwangerschapsshoot

Mick & Marloes

Normaal gesproken moet de man altijd even overgehaald worden voor een fotoshoot. Ik zeg dan ook vaak aan het begin van een shoot: ‘En, ben je meegetrokken door de vrouw?’. Dat wordt vaak beaamd met een grote glimlach door de man. Want zij zijn meestal geen voorstander van al dat geposeer en gelach. Gelukkig voor alle mannen is dat ook zeldzaam tijdens mijn shoots. Ik laat jullie vaak met wat aanwijzingen ongeposeerd poseren. En achteraf hoor ik dan ook altijd van de man: ‘Dat viel mee, het was eigenlijk heel erg leuk’!

Mick gaf meteen al aan dat hij er zin in had en helemaal niet meegetrokken hoefde te worden. En dat begint natuurlijk al meteen goed. Marloes wilde eerst even zelf met haar blote buik op de foto. En hoe mooi is ze! Een paar blote’ foto’s is een enorm gave aanvulling voor de gehele shoot. Het gaat natuurlijk ook om de buik waar een klein wonder in zit. En dat mag gezien worden!

Na de blote buik foto’s, gingen ze heerlijk samen op de foto. We hadden een prachtige avond! Een geluk, want de shoot was al een keer verzet vanwege slecht weer. Maar deze avond was perfect. We konden heel mooi spelen met het licht en pakten zelfs nog even het blauwe uurtje mee. Dat is als de zon al onder is en de lucht hele mooie zachte, blauwe kleuren laat zien. Welke is jouw favoriet?

Zwangerschapsshoot

September 8, 2021

Delen

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *