Ali & Ayda

In mijn client closet heb ik jurken zitten die iedereen tijdens een shoot mag lenen. Helaas zat er voor Ayda niks bij. Geen probleem, ze had zelf ondertussen 2 jurken gevonden. En toen Ayda aankwam bij de shootlocatie begreep ik meteen waarom ze voor de jurken had gekozen! Wauw, wat een fantastische jurken waren dat. Ik was verliefd! Waarom had ik die niet in mijn client closet zitten?! Ze straalde in de jurken en ze pasten perfect bij de duinen. De kleuren van kleding kunnen enorm de kleuren van de uiteindelijke bewerkte foto bepalen. Kleuren reflecteren en geven de foto een bepaalde warmte (of koelte). De zachte kleuren van de bloemetjes en het wit van de jurk geven de foto een mooie warme bewerking. En uiteraard hielp een fprachtige avond er ook bij. De zon scheen heerlijk en het werd een fantastische gouden uurtje. Niet alleen had ik keuzestres om een goeie selectie te maken, ook Ayda vond het enorm moeilijk om te kiezen. En de jurken? De 1e jurk met de off shoulder mocht ik van haar overnemen. Je snapt, mijn client closet is nu nog mooier geworden!

Zwanger

June 11, 2021

Delen

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *