Rene & Lisanne

Toen Rene en Lisanne en hun twee lieve meiden de fotoshoot hadden, was het niet warm buiten. Het weer zag er zelfs even heel slecht uit. Maar omdat het droog was en er verder ook geen warm weer op komst was, hadden we de shoot door laten gaan. En wat een geluk was dat. Het werd namelijk een prachtige avond met een fantastische zonsondergang. De meisjes moesten eerst even wennen. Het was koud, ze waren een beetje verlegen en ze wisten niet zeker of ze dit nou wel leuk vonden. Dat duurde gelukkig niet lang, want toen we eenmaal gingen lopen en op ontdekking gingen vonden ze het maar wat interessant. Er werd gerend, gelachen, schelpjes gezocht en lekker geknuffeld. Het was een perfecte avond met een prachtig gezinnetje!

Familie

May 7, 2021

Delen

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *