Jasper, Louise en Suze

Toen Louise vroeg of ik foto’s van haar wilde maken, werd ik een tikkie zenuwachtig. Want Louise is zelf een fantastisch goeie fotograaf! Maar ook heel leuk en super relax, dus ze stelde mij al snel op haar gemak. Net als bijna elke vrouw, moest ook zij haar vriend over de streep trekken. Maar na een ‘nou, vooruit’, gingen we ervoor. Het was niet al te warm buiten, kleine Suze was lekker warm aangekleed. Vlak voor de shoot had ze nog wat te eten gekregen, zodat ze het in iedergeval goed vol zou houden. Dat eten vlak voor een shoot achteraf gezien niet altijd even handig is, kwamen we achter nadat Suze een aantal vlieglessen kreeg. Het eten kwam er in delen weer uit, het was heen en weer rennen naar de doekjes. Gelukkig is daar Photoshop en zie je er niks meer van terug. De vlieglessen staan er prachtig op, net zoals de andere momenten. En wat was het gezellig, de zenuwen waren nergens voor nodig. Louise, Jasper en Suze zijn een fantastisch gezinnetje en al met al was het een prachtige avond!

Familie

May 7, 2021

Delen

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *