Afgedrukt!

Het grootste compliment wat een fotograaf kan krijgen, is als de foto’s afgedrukt worden en zichtbaar in huis komen te hangen. Want dat is waar we het voor doen; de meest waardevolle herinneringen maken. En dan niet om verstopt te laten ergens op de computer. Maar om met trots elke dag naar te kunnen kijken. Dat als je langs de foto loopt van jouw gezinnetje, jouw kinderen, je hart een sprongetje maakt.

En nu moet ik als fotograaf uiteraard ook zelf het goede voorbeeld geven. Ik kan niet gaan verkondigen hoe belangrijk het is om op de foto te gaan, als ik zelf nooit ga. Of hoe enorm bijzonder het is om de foto’s in huis te zien, als mijn eigen huis leeg is. Daarom ga ik met mijn eigen mannen minimaal 1x per jaar op de foto. Met een klein beetje tegenstribbelen soms, maar het moet. Want ook mijn jongens groeien veelste snel op. Een paar knipperen en ze zijn alweer centimeters groter. Verliezen tanden en kunnen lezen. Elk jaar weer moet daarom vastgelegd worden hoe we zijn als gezin, hoe de jongens groter groeien. En ooh wat kan ik dan zo enorm trots zijn als ik de foto’s eenmaal binnen heb. Letterlijk opnieuw verliefd op al mijn mannen. Zelfs de jongens vinden het resultaat fantastisch om te zien. ‘Kijk mama, toen kon ik net lopen’. Of ‘Kijk mama, toen was Sep grapjes aan het maken’. Om te smelten!

De foto’s krijgen bij mij dan ook een mooi plekje in huis. Zodat ook mijn hart elke keer een sprongetje maakt als ik naar de foto’s kijk. Nu hou ik er van om de foto’s op een bijzondere manier af te laten drukken. Dus niet alleen op foto-papier, maar net even iets anders. Om ze nog meer waarde te geven. Ik heb er daarom dit keer voor gekozen om ze te laten afdrukken op Dibond bij Drukwerknodig.nl Dibond is een plaat van een paar mm dik en daardoor heel stevig. Het wordt haarscherp gedrukt, waardoor de foto echt tot leven komt. Je kan de dibond plaat ophangen met een speciaal systeem. Er wordt een ideaal ophangsysteem mee geleverd inclusief een duidelijke uitleg hoe je het precies moet doen. Maar ophangen is geen must, je kan de foto ook heel gaaf neerzetten op een plankje. Drukwerknodig levert snel en mooi kwaliteit. De foto’s staan te pronken bij mij thuis! Helemaal de portretfoto van Finn. Elke keer als hij zichzelf ziet glundert hij van oor tot oor. En ik met hem! Wat kan je toch uit elkaar knappen van trots!

Samengevat? Druk de foto’s af! Dat kan op gewoon fotopapier, maar zeker ook op nog mooier materiaal. Zet de foto’s in huis op een plekje waar je ze elke dag ziet. En voel je trots! Super trots!

Drukwerknodig is er niet alleen voor foto-afdrukken op Dibond. Ze hebben nog zoveel meer keus. Voor particulieren en voor bedrijven. Klik op de link en ontdek wat alle mogelijkheden zijn:

Tips & Tricks

April 25, 2022

Delen

Reacties

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *